fredag 10 november 2017

Födelsedagsfirande

För en vecka sen hade vi höstlov och på fredagskvällen firade vi Lilla S tillsammans med närmsta släkten. Vi åt olika pajer, sallad och bröd och till kaffet var det tårta.
6-årsdagen inträffade inte förrän dagen därpå men vi hann avverka tre kalas på dessa på dagar och då var två av kalasen hennes.
På lördagen när hon fyllde år kom det åtta glada tjejkompisar på besök. 
Barnkalas hos oss har blivit synonymt med skogstur och Lilla S hade beställt skogsäventyr även denna gång. November innebär ju att vädret kan vara ganska ostadigt men vi hade strålande solsken och inledde kalaset med att grilla korv ute i trädgården innan vi drog iväg.
Den här gången hade jag återanvänt upplägget från Smôlas sexårskalas så förberedelserna var inte så omfattande. En ordentlig promenad i trollens rike blev det och även en tur till Tomtens loge där de fick leta rätt på tomtenissarnas luvor som de tappat runt om i skogen.
Som avslutning på skogsturen fick de leta reda på ingången till alla trollens små stugor och bakom varje dörr gömde det sig en godispåse.
Ett mycket lyckat födelsedagsfirande får vi sammanfatta de två dagarna med och firandet avslutades på lördagskvällen på ett 70-årskalas där jag tror hon blev mer firad än mannen vi var där för att gratulera.
"Bästa födelsedagen någonsin" var Lilla S kommentar när vi sent på lördagskvällen skulle åka hem.

Tack för titten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar