torsdag 30 juni 2016

Pärlande flickor

Lilla M vaknade med ungefär lika hög feber som när hon vaknade igår. Idag har den inte stigit något som den gjorde fram mot kvällen igår så det är en förbättring i alla fall.




På förmiddagen hade vi besök av en av tjejernas fastrar och de spelade spel ihop och sen avslutade vi med lite fika.




När hon åkt och Mini låg i vagnen och sov plockade vi andra fram pärlor och pärlplattor och satte igång att pyssla lite. Efter gårdagens kämpande med en bulldeg i kombination med sjuk Mini så orkade jag inte så mycket mer idag kände jag.




Efter en stund var hon vaken igen och fick sitta med och pyssla, helst i mammas knä så klart. Det blir lätt pärlor både högt och lågt när små, små barnhänder ska vara med men det får man stå ut med ibland om man vill få vara lite kreativ själv en stund.




Resultatet blev ett gäng med glassar som vi sa göra något kul av har vi tänkt. Först måste vi nog göra minst lika många till om vi ska få ihop det vi tänkt =)
Glassarna gjorde vi till största delen av sådana pärlor som hamnat i en låda med blandade färger och som oftast inte blir använda när man utgår från en ritning när man pärlar eller när man gör motiv där en och samma färg ska användas mycket. Nu kunde vi istället anpassa färgerna och storlekarna på glassarna efter tillgången på pärlor.


Tack för titten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar