söndag 4 oktober 2015

Lite av helgens aktiviteter

Den här helgen har bara rusat förbi och nu är redan söndagkväll och jag laddar för att lägga barnen. I fredags kväll firade vi min bror som fyllde år. Jag och Smôla kom ganska sent för jag skjutsade henne på träning först på kvällen.  
 
 
 
 
Igår kväll var vi på hembygdsgården på höstfesten som blivit tradition. Alla som varit med och hjälpt till under sommaren bjuds in till mat och kaffe. Vi hade en trevlig kväll och Lilla M höll oss syselsatta genom att springa fram och tillbaka i två timmar inne på hembygdsgården. När vi gick hem strax efter nio var hon så trött att hon somnade i vagnen innan vi kom av gården. De andra två tjejerna sov hos farmor och farfar och där hade det blivit en jobbig stund när de skulle gå och lägga sig när och Lilla S upptäckte att jag glömt skicka med hennes gosehund. Jag hade lagt den på väskan men innan vi kom iväg hade mini burit iväg med den och jag hade inte en tanke på den när jag packade bilen i brådskan när vi skulle iväg på träningen som jag håller i för barnen i Lilla S ålder.
 

 
 
Idag har pappa varit här och snickrat en stund i allrummet men när febern började stiga så åkte han av förståeliga själ hem och la sig. Jag har varit och spelat i kyrkan och sen åkte jag, M och mini och hämtade tjejerna hos farmor och farfar där vi fick mat innan vi åkte hem. M har förstås snickrat vidare på utsidan av huset och håller just nu på att sätta upp de sista hängrännorna på det nya taket. Knutbrädor, fönsterfoder och mallanbandslist har vi med gemensamma krafter målat under helgen och nu är de på plats också. Shingeln har tyvärr inte hunnits med så den får vänta tills nästa helg.
Det var lite av det som hänt här under helgen. Skönt det är måndag imorgon så man får vila upp sig lite =)
 
Tack för titten!

1 kommentar:

  1. Älsklings hunden? Det är den som W har en likadan eller? ��/Anna S

    SvaraRadera