onsdag 21 oktober 2015

Alla dessa val

Samtidigt som jag tycker det är så kul med all renovering och det ständigt pågående byggandet här hemma, så kan jag bli så otroligt trött ibland på alla beslut som måste tas dagligen. Det kan vara färgval, bredd på trall, hur bred trappen ska vara, vilken belysning ska vi ha, vilken tapet osv., osv. Jag/vi har en tendens att skjuta på olika val av saker också så att det blir bråttom när de väl måste göras för att vi ska komma vidare med bygget. När det gäller belysning så gick en beställning i alla fall iväg igår på små ljuspunkter som vi ska sätta i trallen och i trappstegen längs med väggen som ledljus. Väldigt små LED-lampor som inte alls kommer ge så mycket ljus antagligen men de kommer nog ändå fylla sin funktion och det kommer förhoppningsvis se fint ut om inte annat =) Belysning att lysa upp med ute får vi komplettera med annan sen.
 
 
 
 
Igår stod jag med två tuber fogmassa och velade fram och tillbaka vilken färg som blir finast mot bräderna på väggen. Den brunare nyansen som går ton i ton med brädorna eller den gråare för att förstärka den gråa tonen i dem vilket ju var vad jag ville få dem att bli men som samtidigt kommer synas mer. Jag diskuterade även det med mamma över Facetime och vi var nog ändå överens om vilken vi tyckte bäst om tror jag. Idag kanske jag kan våga mig på att börja trycka in lite fog i springorna och se hur det blir. Vilken färg tror ni jag tar?
 
Tack för titten!

1 kommentar:

  1. Hej, Vad fint ni har det och vilket jobb! Jag kom hit av en slump, då jag söker "rätt färg" på en inomhuspanel. Jag antar att ni bara slipat befintlig trävägg och inte betsat? Jag kommer sätta "ny" panel och vill ha precis din färg, chansar på att du behandlat den med något och tacksam för svar! Ha en härlig sommar! / Cecilia

    SvaraRadera