söndag 8 oktober 2017

Startskottet till ny tvättstuga

Oktober månad är här sen en vecka tillbaka och M håller på i detta nu att avsluta årets byggande utomhus. Det är taket på grovingången som nu alldeles strax är på plats och det ska väl vara det sista vi gör tror jag på utsidan av huset detta år tror jag.
Nu under oktober är det annars tvättstugan som ska få sig ett ordentligt lyft. Tvättstugan har egentligen varit det gamla köket som vi bara ställt in tvättmaskin och torktumlare i. Nu ska det gamla ut och det ska bli nytt och fräscht med bra plats att hänga kläder på tork osv.
Under hela hösten har jag plockat och burit saker ur skåp och lådor, det mesta ner i källaren. Den här helgen har vi nu nästan tömt rummet helt och köksskåpen ovanför diskbänken har fått sin nya plats  ute i uthuset. Tvättmaskinen har blivit förvisad till källaren där den ska få utföra sitt jobb under några veckor medan torktumlare och frysskåp numer står i det oinredda vardagsrummet. Den gamla ugnen är ute ur huset och kranen vid diskbänken är bortkopplad och vattnet avstängt.
För att slippa störas av tvättmaskinen alltför mycket när man är i köket ska vi sätta upp en vägg med dörr hitom altandörren och öppningen till köket som man ser på bilden ovan. Det ska bli riktigt skönt att kunna stänga om tvättstugan i framtiden och tänk så skönt när man har ett rum som är planerat utifrån vad det ska användas till.

Tack för titten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar