lördag 17 september 2016

Det händer saker

 Hela förmiddagen tillbringade jag och barnen ute i trädgården där jag höststädade och rensade upp. M tog en tur till återvinningscentralen med skräp samtidigt som han skulle hämta hem mer material till renoveringen




Fram på eftermiddagen dök sen både min pappa och bror upp för att hjälpa till en stund. Rätt vad det var så var ett dörrhål upptaget mellan gamla och nya delen av huset på nedervåningen. Ända tills nu har vi varit tvungna att gå ut ur huset och runt till andra sidan för att sedan gå in där altandörrarna ska sitta så småningom, för att ta oss in i den nya delen. Nu när renoveringen har kommit så här långt var det äntligen dags att öppna upp .




När väl detta var gjort fortsatte de med att börja riva av beklädnaden på väggar och tak. Även golvet sågades upp en bit för att se hur det ser ut under parketten som ligger där idag. Under det senaste året har vi ju framför allt hållit till på övervåningens allrum med renoveringen och där går det ju inte att stänga om sig utan renoveringsdammet har spridit sig över hela huset. Så otroligt skönt det därför var, att kunna stå utanför och kika in genom de stängda glasdörrarna till vardagsrummet med vetskapen om att arbetet som pågick där inne inte påverkade resten av huset.
Tack vare hjälpen vi fick idag har vi redan kommit mycket längre än jag vågat drömma om, härligt!


Tack för titten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar