tisdag 28 mars 2017

Uppdatering från renoveringen

Kommer ni ihåg hur det såg ut i gamla badrummet för drygt en månad sen.




Badrumsinredningen hade rivits ut och kvar var ordentligt fastlimmad våtrumstapet och våtrumsmatta som M sen slet med i flera dagar för att få bort.




Så här ser det ut just nu. Dörrhålet som enbart karmen syntes av på högersidan på förra bilden har satts igen och en ny liten vägg har satts upp dit dörren från förra öppningen fått flyttat. Innanför väggen ligger golvvärmen på plats och det är klart för att flytspackla. Kaklet är beställt idag efter många om och men, fråga inte =( 




Ifrån våran sängkammare ser det ut så här. Heltäckningsmattan, tapeterna och inredningen till garderoberna och skjutdörrarna ligger nere och väntar på att få komma på plats. Väggen rakt fram ska sågas upp och en garderobsdörr ska sättas in för bakom denna vägg finns en garderob som man öppnat från andra sidan förut. Detta är alltså den gamla bakväggen som vi ser här.




I taket i både blivande klädkammare och badrum har LED-spottar kommit upp men det ska också bli belysning i själva garderoberna.




I Lilla S rum har fönstret bytts och väggarna är klädda med spånskivor och spacklade första gången. Nytt golv och tak har det blivit här också.




Dörrhålet som fanns till höger i bilden förut in mot badrummet är alltså borta nu och istället har den gamla öppningen till vänster tagits upp tillbaka. Luckan med blomman på ska få vara kvar för där blir det bra förvaring av Lilla S alla saker men garderobsdörren som fanns under är alltså borta nu den med och en hel ny skiva har kommit upp för dörrhålet. Rummet är väldigt litet men tack vare att den lilla dörren är borta kan man nu ställa t.ex. en hylla ända in i detta hörn så man kan utnyttja de få kvadratmeter det handlar om. Lite tapeter, lister och färg och annat smått och gott, sen är det dags för Lilla S att flytta in. Gissa om hon längtar =)


Tack för titten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar