lördag 5 augusti 2017

Altandörr på plats

Den här veckan har M äntligen kunnat ägna sig åt renoveringen av huset igen efter att sommaren har innehållit så mycket annat.




Just nu står brädfodring av baksidan på schemat och därför har han först ägnat många dagar till att riva bort putsen mm. innan han nu kunnat börja tilläggsisolera. På baksidan fanns två fönster kvar att byta ut. Ett litet ovanför bänken i tvättstugan (gamla köket) och så detta som satt ovanför mormors gamla bakbänk med tre rader med lådor under. 




Det lilla fönstret byttes ut i onsdags och igår rev han ut bänken och lådorna. I eftermiddag/kväll har sen M och svärfar fått ut det större fönstret och ersatt det med en altandörr istället.




Längs hela baksidan ska det läggas trall så att man kan sitta där i eftermiddagssolen och ha det skönt och nu kan man alltså ta sig ut direkt dit.




Det drar ju med sig en hel del jobb invändigt när man byter ut fönster på detta sätt så invändigt står därför tvättstugan på tur att renoveras. Den gamla köksinredningen ska ut och en riktig tvättstuga ska ersätta den.




Tack för titten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar