onsdag 31 maj 2017

Pustar ut

Sista maj idag och det känns väldigt skönt att imorgon börjar juni. Precis som för så många andra är maj en minst sagt stressig månad när man är mattelärare. När solen skiner och våren tränger på från alla håll och man inte vill något annat än att få vara ute och påta i trädgården, då har man ca 200 delar av nationella prov att rätta och sammanställa. Nu är det mesta klart och jag kan inte låta bli att skratta lite åt reklamen på SVT som går just nu för programmet sommarlov som ju snart drar igång igen. Där är det lärarna som jublar och springer ut när skolklockan ringer ut för läsåret och lite så känns det allt nu. Jag tror både elever och lärare är ganska slutkörda efter ett långt läsår.




Mitt uppe i allt med jobb, trädgård, barnens aktiviteter och avslutningar osv.så håller vi på, eller då främst M förstås, med att färdigställa den del av renoveringen som vi drog igång i vintras. Lilla S har nu invigt sitt kryp in med skrivbord och legobänk och nu fattas bara lite "piff". Lilla badrummet är klart så när som på lite färg på spikskallarna på taklisterna och lite krokar att hänga handdukar och toapappershållare.
Klädkammaren är alltså den som är kvar men där är skjutdörrarna monterade och inredningen på plats och M håller på att sätta lister där också så det står inte på förrän vi kan flytta in våra kläder där.


Tack för titten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar