torsdag 2 april 2015

Uppvisning med gymnastikföreningen

Igår hade tjejerna uppvisning för alla föräldrar med sina respektive gympagrupper. Lilla S med Bamsegympan och Smôla med rytmiska gymnastiken.
 
 
 
 
Lilla S vaknade natt till igår och var riktigt tätt i bröstet av sin astma så jag trodde nog inte hon skulle orka vara  med. Efter att ha fått medicin flera gånger under dagen var hon lite bättre på eftermiddagen/kvällen och ville ändå absolut vara med. Deras uppvisning varade inte i mer än 2-3 minuter så det hann inte bli så ansträngande för henne så det gick bra. På slutet ställde alla grupper upp sig tillsammans för fotografering och medaljutdelning. Ytterligare en medalj alltså till prishyllan.
Inatt har hon sovit hela natten men när hon vaknade imorse fick vi spraya henne igen för då var hennes andning riktigt ansträngd igen. Vi som trodde att hon växt ifrån detta när hon var bra hela hösten men med tredje omgången med snuva sen vecka nio så har hennes lilla kropp tagit stryk helt klart. Sen sportlovet har hon varit på dagis två veckor och då varit hemma en vecka mellan dessa veckor.  
 

 
 
Smôla visade upp en bolldans tillsmammans med sina gymnastikkompisar. Till skillnad från Bamsegympan kommer Smôlas träningar fortsätta även efter påsklovet så för hennes del var det inte terminsavslutning. Hon fick också en fin medalj kring halsen.
 
Tack för titten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar