måndag 3 juli 2017

En titt in vår nya klädkammare

 Helgen före midsommar var det äntligen dags att flytta in i klädkammaren.




Rummet är långt, smalt och L-format och dessutom utan fönster så att fotografera där inne är inte helt enkelt och färgåtergivningen blir inte den bästa. Skjutdörrarna går i en grå nyans precis som heltäckningsmattan på golvet och tapeten på väggarna är riktigt ljusgrå, nästan vit.
När man går in i klädkammaren från sovrummet har man en garderob rakt fram där jag numer har mina höst/vinter/julkläder.




För att ta sig längre in måste man svänga vänster innan man sen kan fortsätta i samma riktning igen. 
Vi har satt in ett ELFA-system med tre skjutdörrar varav en har spegelframsida. Strömbrytaren och garderobsdörren man ser till vänster i bilden ovan är alltså en spegelbild från väggen mittemot.




För att badrumsdörren längst in i rummet ska gå att öppna kunde vi inte sätta in garderober ända fram till bakväggen. På väggytan som blev kvar har Marcus satt upp hyllplan och vi ska införskaffa vita lådor att ha på de flesta hyllor för förvaring av allt möjligt.




Så här ser det ut bakom skjutdörrarna. På hyllan ovanför klädstången kommer vi också ha lådor till förvaring av kläder som inte är i säsong mm. Jätteskönt med ordning och reda och mycket plats. 


Tack för titten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar